• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

 

Οι Συνεργάτες Μας

Το Τελικό αποτέλεσμα που παίρνει ο πελάτης βασίζεται σε προιόντα που προέρχονται απο καταξιωμένους προμηθευτές της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

 


    Η εταιρεία WOOD plus αποτελεί πρότυπο για την

ελληνική βιοτεχνία αναλαμβάνοντας αποκλειστικά την συρραφή, επικόλληση και εμπόριο καπλαμάδων και ριζών

 Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα υλικών   αποτελεί την μαγιά της άρτιας εξυπηρέτησης που μας χαρακτηρίζει. Εμπλουτίζοντας την γκάμα των ξύλινων εξαρτημάτων, inlays, marquetry τελειοποιούμε την παρουσία μας στο χώρο της ξυλουργικής.

 


Μπλιούμπας Ιωάννης

Λούστρα Επίπλων Φούρνου,  Αναλαμβάνουμε το λουστράρισμα τον επίπλων στο Υπερσύχρονο εργοστάσιο μας, Με το άριστα εξειδικευμένο Προσωπικό σε Πατίνες, Λουστραριστά, Λάκες Φούρνου, Aντικαι, Πέρλες, Τεχνοτροπίες, Dekape Υδατοδιάλυτα βερνίκια, & Ειδικά Εφε.

5o χλμ. Λάρισας Καρδίτσας
Τηλ:2410619830


Οι σύνδεσμοι ΚΝΑΡΡ προσφέρουν απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις απ’ τον πιο απλό ή τολμηρό σχεδιασμό σε έπιπλα, σκάλες, πέργκολες έως και την κατασκευή μιας ξύλινης κατοικίας με την πιστοποίηση του Γερμανικού Ινστιτούτου Δόμησης.


Η ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο τεχνητής ξυλείας. Tα προϊόντα παραγωγής της είναι: μοριοσανίδα ΑΚRIPAN®, επενδεδυμένη με μελαμίνη και ξυλόφυλλα. Επίσης, τα ημι-έτοιμα στοιχεία επίπλων με την επωνυμία POLYTHETA®, καθώς και τη σειρά προιόντων ARTIKA®.

 


Διεθνώς αναγνωρισμένα Η ποιότητα είναι το δεδομένο μας –

Ο σχεδιασμός είναι το ζητούμενό μας. Αυτό υποστηρίχτηκε με

διάφορα διεθνή βραβεία σχεδίου για προϊόντα Blum

όπως οι μεντεσέδες CLIP top,           τα συρτάρια TANDEMBOX και τα συστήματα ανύψωσης AVENTOS.

 


 

 

 


 

Template design by Aris